groepsttrainingen

Groepstrainingen

Sporten op je eigen niveau, zonder de drang tot vergelijking met anderen. Sporten doe je voor jezelf, de enige echte tegenstander in de groepstrainingen van Health & Defense ben je zelf. Optimaliseer je sportprestaties met je eigen keuzes in de frequentie van en de mate van inspanning. Je wordt vanzelf getriggerd het beste van jezelf te geven, omdat de wijze van lesgeven daartoe de aanleiding geeft. De trainer gebruikt bovendien de nodige dosis humor, waardoor sporten gewoonweg leuker wordt.

 

Aanbod:

Thaiboksen (beginners/gevorderen/kids)

Leren thaiboksen zonder blauwe plekken: er wordt gebokst en getrapt op de handschoenen of de bescherming van de ander. Alle voordelen dus, en niet de nadelen.

 

Van thaiboksen word je fit, sterk, en (mentaal) weerbaarder. Blessures worden voor zover mogelijk voorkomen.

 

Thaiboksen is er ook voor kids, ingedeeld op leeftijdsklassen. Je kind wordt op een prettige manier gepusht het beste uit zichzelf te halen.

 

Warrior Workout

Is boksen niets voor jou? De warrior workout is een leuke training op eigen lichaamsgewicht, met afwisselende, explosieve oefeningen die resultaten boeken. Alle spiergroepen komen in de warrior workout aan bod en worden vakkundig getraind. Je voelt het effect dat uiteindelijk ook zichtbaar zal zijn in de spiegel.

 

 

Het lesrooster kunt u terugvinden op www.mitchgym.nl