personal training

Personal Training:

In een personal training van Mitch is alles mogelijk. Het opheffen van geestelijke en fysieke blokkades is bij uitstek een doelstelling in de trainingen.

Bewegen is gezond, zowel fysiek als mentaal. Bij Health & Defense is bewegen ook fun.

Wil je puur grensverleggende fysieke inspanningen leveren? Dat kan. Wil je technisch leren thaiboksen? Dat kan ook. Wil je ervaren hoezeer fysieke inspanning een rol speelt in je mentale welzijn? Ook dat kan.

Het tikkie extra? Sport als middel: Een personal training bij Michiel Kuijpers geeft inzicht in je gedrag. Gedrag dat alleen jij zelf kan veranderen. Durf je in de spiegel te kijken die je in een personal training kan worden voorgehouden, dan krijg je de handvatten aangereikt om met kleine aanpassingen in je gedrag, een gelukkiger mens te worden. Geluk is geen streven, het is een manier van leven, en ligt besloten in het reguleren van gedachten en hoe je reageert op mensen en situaties. Met zijn bijscholingen in onder andere ontspanningstherapie, NLP (neuro linguïstisch programmeren) en cognitieve gedragstherapie, biedt Michiel je de helpende hand waarvan je je wellicht nog niet besefte dat je die nodig had.

Een greep uit de mogelijke wijze van trainen en de mogelijke doelstellingen van de

 

 

personal trainingen:

-Thaiboksen;

-Looptraining;

-Intervaltraining;

-Afvallen en gewichtsbeheersing;

-Fysiek sterker worden;

-Mentaal sterker worden;

-Recuperatie bij een burn-out;

-Mindset trainen of wijzigen;

-Gedachten reguleren en tegengaan van negatieve gedachtespiraal;

-Stressreductie;

-Agressieregulatie;

- anti pest coaching

 

Het curriculum vitae van Michiel Kuijpers, zelf professioneel thaibokser, laat zien hoe divers en daarmee compleet zijn achtergrond is om als trainer het beste uit jou naar boven te halen.

 

Kids / Mitch Gym Heroes

Een personal training van je kind behoort ook tot de mogelijkheden. Of je kind nou gewoon wil thaiboksen, of dat je kind behoefte heeft aan begeleiding in assertiviteit, agressiebeheersing of verandering in gedragingen, bij Mitch is je kind in goede en veilige  handen.

 

Ook wanneer er sprake is van een autistismespectrumstoornis, zou je verbaasd kunnen staan van de mogelijke uitwerking van de invloed van sport en een goede begeleiding op het welzijn en het gedrag van je kind en daarmee ook op jou. Het Mitch Gym Heroes project is een positief trainingstraject voor kinderen met een lichamelijke-, zintuiglijke-, en/of verstandelijke beperking en/of gedragsstoornissen. De trainingen zijn duidelijk, uitdagend, stimulerend en fysiek inspannend. Bovenal worden de trainingen vanwege de sport en spel elementen leuk en geven ze een flinke dosis zelfvertrouwen. Dat zelfvertrouwen in combinatie met verlaging van stress, zorgt ervoor dat je kind meer weerbaarheid heeft in het dagelijks leven en alledaagse situaties. Plezier is hierin de sleutel.

 

VOORDELEN VAN HEALTH & DEFENSE PERSONAL TRAINING:

 

- Trainingstijden zijn in overleg.

-Wij helpen u om snel uw doelen te halen

- KOSTEN ZIJN AFTREKBAAR (voor ondernemers)

 


 

KOSTEN: €75,- (ex. btw)

(prijzen zijn ex voedings advies)


 

Voor aanvullende informatie of :

Bel: 06-12562842

Mail: info@healthanddefense.nl